Bas Brummans
Competentie Trainingen

Ik verzorg de volgende competentie trainingen. Deze kunnen op maat worden aangeboden aan:
> managers of management teams
> groepen van medewerkers
> tijdens teamcoaching trajecten of
> tijdens coaching on the job maatwerk trajecten.
Kenmerk van de trainingen is de nadruk op snel en praktisch leren,  best practice toepassing (op basis van cases en voorbeelden uit de praktijk). En meteen een mogelijkheid tot inbreng van eigen processen/methoden ter review en verbetering.

.

Identiteit

Relaties

Focus Competenties

Maak vrijblijvend kennis

Geïnteresseerd in bovenstaande competentie trainingen? Belt u mij gerust als u vragen hebt of maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik ben telefonisch bereikbaar onder nummer 06 250 45 321 of u kunt mailen naar info@basbrummans.nl

Voor managers of management teams: ik denk graag mee met uw trainingsdoelstellingen. Op basis van een vrijblijvend orientatie gesprek kunnen we een training samenstellen of een combinatie van coaching on the job met trainingen. 

Voor HR medewerkers: ik denk graag mee met uw trainingsdoelstellingen. Op basis van een orientatiegesprek kunnen we samen een programma van competentie trainingen op maat voor uw organisatie maken.

Medewerkers die op eigen kosten life coaching begeleiding zoeken kunnen uiteraard ook contact met mij opnemen. Kijk eventueel ook op de site van mijn coaching praktijk: www.7qicoaching.com